Van de Hoef en Renes Dental Depot - Tandtechnische artikelen, apparatuur en inrichtingenKlik hier om direct verder te gaan naar de webwinkelAlgemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Download de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.

Om dit document te kunnen bekijken heeft u de gratis "Acrobat Reader" nodig.
Deze software kunt u hier gratis downloaden.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden volgens Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche (VGT). Meer informatie over deze voorwaarden: www.vgt.nl of bel: 035-6028384.


Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Van de Hoef & Renes B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.hoefrenes.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van de Hoef & Renes B.V. (ook niet via een eigen netwerk).

Van de Hoef & Renes B.V. kan er niet voor instaan dat de informatie op www.hoefrenes.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Van de Hoef & Renes B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.hoefrenes.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.hoefrenes.nl te kunnen raadplegen.


Vragen?

Neem contact met ons op indien u vragen heeft over de website of over bovenstaande informatie. 


Bestellijst

U heeft geen artikelen op uw bestellijst.
« Snel-bestel

Uw account

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
« Nieuwe klant
« Wachtwoord opvragen

Actueel

Nieuwe producten
H&R Beet- en lepelplaten

Nieuwe producten
Mestra Aneto gelketel

Oostergracht 42 - 3763 LZ Soest - The Netherlands - KvK 31038027
T +31 (0)35 6028384 - F +31 (0)35 6011681 - Email info@hoefrenes.nl - Disclaimer